Welkom bij OBS Brookschole. De gezelligste basisschool in Rijssen, Markelo en Laren (gld)!
Rust, ruimte, ravotten bij OBS Brookschole!

Wij geloven dat kinderen beter kunnen leren in rust, want rust biedt je de kans om je te richten op wat belangrijk is. Dat helpt je om doelgericht te werken en om gefocust te blijven. Maar niet alleen dat! Ook hebben kinderen rust nodig om alles wat ze leren te verwerken. En die verwerking; daar hechten wij veel waarde aan. Die verwerking is nodig om alles wat je leert eigen te kunnen maken. Om alles wat je leert toe te kunnen passen in de praktijk. Kortom, de rust is net zo belangrijk als het leren zelf!

Ook geloven wij dat kinderen ruimte nodig hebben. Zo heb je ruimte nodig om te bewegen en te spelen. Maar je moet ook de ruimte krijgen om jezelf te mogen zijn, te ontdekken waar je goed in bent, vertrouwen te krijgen van anderen, en om samen te kunnen werken. Allemaal factoren die volgens ons het leren stimuleren.
 

Ravotten in Markelo 

Daarnaast vinden wij dat kinderen de kans moeten krijgen om te ravotten. Klinkt gaaf, maar wat betekent dat eigenlijk? Nou gewoon, nieuwe dingen ontdekken en op onderzoek uitgaan. Maar ook fouten durven maken en de juiste uitdagingen leren opzoeken! Want alleen dan kun je groeien.
 

Kernwaarden OBS Brookschole 

Rust, ruimte, ravotten: kernwaarden die wij belangrijk vinden bij de ontwikkeling van kinderen. Kernwaarden die volgens ons ervoor zorgen dat kinderen hun eigen plek in durven te nemen, keuzes leren te maken.
 

Voor kinderen uit Rijssen, Markelo en Laren 

Onze basisschool geeft onderwijs aan kinderen uit Rijssen, Markelo en Laren! OBS Brookschole is dan ook eenvoudig te bereiken voor ouders en kinderen uit deze plaatsen. Indien u op zoek bent naar een basisschool in Rijssen, Markelo of Laren komen wij graag met u in contact voor een kennismaking!